Въпрос на принципи


Въпрос на принципи
Снимка: Gulliver/GettyImages

1475 0

В Саутхамптън не се интересуват, че топ отборите от Висшата лига правят всичко възможно, за да се сдобият с Върджил Ван Дайк. "Светците" също така не са особено трогнати от факта, че защитникът подаде молба за трансфер и избяга. За английския клуб се оказва, че принципите са по-важни от каквато и да е сума, която може да влезе в клуба след трансфер на най-добрия им защитник.

"Върджил не се продава през този летен трансферен прозорец и това не е лично - не става въпрос за него, а за една по-голяма картина", заяви президентът на Саутхямптън Ралф Крюгер пред Associated Press.

"Има промяна в посоката за Саутхамптън. Това е един играч от едно уравнение от 25. Той е на показ, но за нас става дума за принципа, за посоката и това е заявление, което трябва да направим, за да изведем клуба на друго ниво. Непреклонни сме да изпълним това до края", обясни той.

Въпреки индикациите от страна на "светците", в Англия са убедени, че до края на трансферния прозорец ще видим Ван Дайк с екипа на Ливърпул или Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички