Вратарят на Арсенал даде своята прогноза за топ 4 в Англия


Вратарят на Арсенал даде своята прогноза за топ 4 в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1546 0

Вратарят на Арсенал Бернд Лено даде своята прогноза за топ 4 във Висшата лига за този сезон. До края на кампанията остават само три кръга, а надпреварата е все така завързана - както за големия трофей, така и за местата в топ 4, осигуряващи участие в Шампионска лига през следващия сезон.

И докато Ливърпул и Манчестър Сити спорят за титлата, отборите на Тотнъм, Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед се съревновават за останалите две места. Стражът на "артилеристите" Лено смята, че Арсенал ще попадне в топ 4, а заедно с тях и тимът на Тотнъм.

"Манчестър Сити ще са първи, защото Ливърпул се състезава и в Шампионска лига, така че най-вероятно ще изгубят малко от силите си там. Вярвам, че те имат реалистичен шанс срещу Барселона, 50 на 50 е, докато за Манчестър Сити остава единствено Висшата лига и финал за ФА Къп", заяви Лено.

"Мисля, че в края на сезона (в топ 4) ще бъдем ние и Тотнъм", добави още Лено по отношение на класирането в шампионата. Междувременно мениджърът на Арсенал Унай Емери разкри от какво зависи класирането на "топчиите" за Шампионска лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички