Видич разказва колко точно неадекватен и жалък е бил Мойс като треньор


Видич разказва колко точно неадекватен и жалък е бил Мойс като треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

3231 0

Неманя Видич е без съмнение един от най-добрите защитници в историята на Манчестър Юнайтед и изобщо в английската Висша лига. Сърбинът спечели всичко с екипа на "червените дяволи", но в кариерата му имаше и неприятни моменти, всички започнали след идването на Дейвид Мойс на мениджърския пост.

КАКВО ЗАПОВЯДА МОУРИНЬО НА ПОГБА?

Видич разказва за един от най-низшите етапи на кариерата си и въпреки че не обижда Мойс директно, говори за изключителната неадекватност на шотландеца начело на Юнайтед.

Как са се почувствали Видич и партньора му Рио Фърдинанд - един от най-внушителните тандеми в средата на ариергарда в историята - когато Мойс ги е карал да се учат от видео с изпълненията на... Фил Ягиелка!

"Този инцидент не беше основният проблем. Просто аз като капитан и Мойс като мениджър не се разбирахме, това беше тъжното за мен. Просто не се получи, въпреки че всички искахме да докажем, че и без Фърги можем да постигнем успехи", коментира дипломатично Видич пред списание "4-4-2".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички