Ван Дайк потвърди за трансферна цел на Ливърпул


Ван Дайк потвърди за трансферна цел на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3923 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк разкри, че ще бъде щастлив, ако от "Анфийлд" решат да привлекат партньора му в защитата на Холандия Матайс де Лигт. 19-годишният централен бранител впечатлява с изявите си и това доведе до голям интерес от грандове в Европа, сред които Барселона и Манчестър Сити.

"В момента Де Лигт играе чудесно. Той е много напред за сметка на възрастта си. Страхотен защитник, добро момче, спокоен е и знае какво иска да постигне. В Ливърпул в момента има много скаути и съм сигурен, че го следят. Аз ще се радвам, ако играя с него в един отбор. Ако ме попитат какво е мнението ми по въпроса дали да бъде привлечен, мисля, че отговорът ми ще е ясен."

Тимът на Юрген Клоп плати 75 милиона паунда за услугите на Ван Дайк и така той се превърна в най-скъпия защитник в историята. Холандецът обаче не вярва, че младият му съотборник ще струва толкова.

ХЪРВАТСКИ НАЦИОНАЛ: ЛИВЪРПУЛ НЯМА КАК ДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА С ДЕЯН ЛОВРЕН В СЪСТАВА СИ

"Сумата, която ще се плати за Де Лигт ще е по-малка. Всъщност, сумата, която бе платена за мен бе много голяма, много преувеличена. Бъдете сигурни, ако един ден той стане най-скъпия защитник в света, аз ще съм първият, който ще го поздрави", завърши Ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички