ВИДЕО: Счупи ли Манчестър Сити отново шампионския си трофей?


ВИДЕО: Счупи ли Манчестър Сити отново шампионския си трофей?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2771 0

В понеделник вечер Манчестър Сити изпразнува исторически требъл с шампионски парад по улиците на града. "Гражданите" ликуват с първия требъл в историята на Англия при мъжете, след като спечелиха Висшата лига, Купата на Лигата и Фа Къп. Женският тим на Арсенал го е постигал през 2007 година.

Хосеп Гуардиола и отборът му най-сетне се отдадоха на заслужени празненства, като дори имаше време и да се пошегуват от "синия" лагер.  Хиляди фенове на тима се събраха по уличите на града, за да празнуват заедно със своите любимци, които обаче към края на събитието потрошиха трофея от Висшата лига.

Или поне така изглеждаше от изтеклото видео, на което се виждаше счупен трофей, а Серхио Агуеро бе видимо смутен от случилото се. Малко след това обаче от Sky Sports разкриха, че цялото клипче е просто шега от клубната телевизия на "гражданите".  Видеото се оказа, че е било закачка с украинеца Олександър Зинченко, който при празненствата след дубъла през миналата година неволно бутна един от трофеите на земята. И тогава нямаше никаква шега...

А какви цели постави Хосеп Гуардиола пред тима за следващия сезон - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички