ВИДЕО: Хеликоптер катастрофира в близост до стадиона на Лестър

Изключително тревожни новини долетях от Англия. Медиите там съобщиха, че хеликоптер, който принадлежи на собственика на Лестър Вичай Сривадханапрабх е катастрофирал в близост до стадиона на "лисиците". 

Към момента все още няма яснота кой е бил на борда, а няма потвърждение и, че Сривадханапрабха е бил вътре. Босът на "лисиците" присъства на срещата на отбора му срещу Уест Хем от 10-ия кръг във Висшата лига.

„Имаме работа с инцидент в близост до стадион „Кинг Пауър Стейдиъм. Всички спешни служби са активизирани и се занимават със случая.” е краткото становище на полицията в Лестър, цитирана от Sky Sports.

Според очевидци катастрофата е станала на 100-ина метра от стадиона на Лестър. "Около 20,30 часа тази вечер очевидци ми казаха, че са видели хеликопетра на собственика на Лестър да излита от терена на „Кинг Пауър Стейдиъм”, както се случва след всеки един домакински мач. Няколко секунди по-късно той е загубил контрол. Летателното средство се е разбило на паркинга в задната страна на стадиона", информира репортер на Sky Sports.

Още по темата

Please select answer!