ВИДЕО: Хегемонът в Англия представи най-ужасните екипи за новия сезон?


ВИДЕО: Хегемонът в Англия представи най-ужасните екипи за новия сезон?
Снимка: Guliver/GettyImages

8652 0

В последните две години Манчестър Сити показа невиждана доминация по английските терени, печелейки два пъти поред титлата в английската Висша лига. Но извън терена "гражданите" не са се наложили като един от най-големите "брандове", затова и не е странно, че от клуба се опитват с рискови решения да придобият допълнителна популярност сред феновете.

Поредният опит е свързан с третия екип на отбора за следващия сезон, който би трябвало да бъде използван за европейските мачове на английския тим. Puma представи интересно предложение, което прати феновете в шок - зелена горна част на екипа и розова втора половина.

"Футболът е източник на вдъхновение и удоволствие за милиони по света. На терена целта ни е да играем атакуващ и атрактивен футбол. Затова съм щастлив, че дизайнерският колектив на Puma е използвал това като вдъхновение за новия ни трети екип. Нямам търпение да го видя на терена през този сезон”, заяви мениджърът Хосеп Гуардиола. Междувременно "гражданите" загубиха трансферна война с градския съперник Юнайтед (подробности четете тук).

Ето и как изглеждат екипите и сами може да прецените дали споделяте мнението на треньора:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички