В Ливърпул вярват, че могат да отстранят Барселона


В Ливърпул вярват, че могат да отстранят Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1721 0

Футболистът на Ливърпул Джеймс Милнър е уверен в шансовете на тима за успех над Барселона в полуфиналите на Шампионска лига и заяви, че стилът на игра на мърсисайдци може да създаде проблеми на каталунците. „Червените“, които преминаха без особени проблеми през Порто във фазата на 1/4-финалите, пътуват за среща с испанския шампион на „Камп Ноу“ на 1 май, а реваншът на „Анфийлд“ е на 7-и.

„Ще ни бъде трудно, но може да победим Барса. Те са силен тим, а „Камп Ноу“ е тежко място за гостуване, но не смятам, че те ще са се изправили срещу отбори с подобен стил на игра като нашия. Играх на два пъти срещу тях в груповите фази на Шампионска лига с Манчестър Сити и не достигнах до положителен резултат, така че се надявам третия път да е на късмет. Те са отбор с великолепни индивидуалности и колектив. „Камп Ноу“ е фантастичен стадион с чудесна атмосфера. Ще бъде много тежко и трябва да играем на върха на възможностите си, но и за тях няма да е леко“, заяви той.

"През последните два сезона, при отборите, които преодоляхме в Шампионската лига, трябва да излезем със самочувствие, независимо колко тежък е съперникът и предстоящият мач. Сигурен съм, че ако погледнете към тазгодишното ни представяне в турнира и в мачове, където определено не играхме на ниво, опитът ни помогна да превъзмогнем трудната ситуация. Били сме преди в такова положение и знаем как да излезем от него“, завърши Милнър. Лидерът във Висшата лига Ливърпул гостува на борещия се за своето оцеляване Кардиф в неделя.

Междувременно се появи информация в испанските медии, че голямата звезда на тима Мохамед Салах може да напусне - ето и повече подробности по темата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички