Уникално: Джейми Варди напусна "Емирейтс", за да... отиде до тоалетна


Уникално: Джейми Варди напусна "Емирейтс", за да... отиде до тоалетна
Снимка: Getty Images/Guliver

4119 0

Отборът на Арсенал постигна седма поредна победа в Англия и общо десета поредна във всички турнири през този сезон. Играчите на Унай Емери се наложиха с 3:1 като домакин над Лестър в последния мач от деветия кръг на английската Висша лига.

"Топчиите" трябваше да правят обрат в срещата, след като Ектор Бейерин си отбеляза автогол през първата част. С попадения на Месут Йозил и две на Пиер-Емерик Обамеянг обаче лондончани се поздравиха с успеха и се изравниха с градските си съперници Тотнъм и Челси с по 21 точки.

Една от най-интересните ситуации в срещата дойде през втората част. Звездата на "лисиците" Джейми Варди имаше кратък разговор с рефера Крис Кавана, след което напусна терена през тунела. Минути по-късно той се завърна в игра, а предположенията на британските медии и феновете на футбола са, че бившият английски национал е имал неотложна нужда, заради която е отскочил до тоалетната.

АРСЕНАЛ ВЗИМА ПОД НАЕМ ЗАБРАВЕН В БАРСЕЛОНА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички