Уест Хем се похвали с мистериозен трансфер на световен шампион


Уест Хем се похвали с мистериозен трансфер на световен шампион
Снимка: Getty Images / Guliver

2288 0

Уест Хем се показа като една от приятните изненади на трансферния пазар това лято, като битката им за нови, класни попълнения продължи до самия край.

Чрез официалния си сайт "чуковете" обявиха сериозно попълнение в защитната си линия, съобщавайки, че става дума за футболист, който има богат опит и е печелил световна титла.

Уест Хем постави цена на Пайе, която да отблъсне топ клубовете

Мистериозното съобщение на Уест хем накара медиите в Англия да се разтърсят за кой играч става дума. Те откриха, че попълнението е бившият футболист на Реал Мадрид Алваро Арбелоа, който стана свободен агент след раздялата с испанския гранд.

"Очакваме да съобщим трансфера на страхотен десен бек. Световен шампион с Испания, този следобед той трябва да премине медицински прегледи и очакваме да обявим трансфера преди затварянето на прозореца. Става въпрос за играч с богат опит, който освен че спечели важни международни титли, игра и за част от най-силните отбори в света", гласи обяснението на английския клуб, което се връзва с профила на Арбелоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички