Това е щедър фен - подари билет на бездомник за мач от Висшата лига (СНИМКА)


Това е щедър фен - подари билет на бездомник за мач от Висшата лига (СНИМКА)

2250 0

Футболът е повече от игра за милиони по света, а поредното доказателство идва от този уикенд във Висшата лига. Преди срещата Борнемут - Нюкасъл (0:1) 26-годишният фен Мат Брадли направи нещо много рядко срещано, след като подари своя допълнителен билет за срещата на 86-годишен бездомник.

Оказва се, че Брадли е купил билет на намалена цена за пенсионер, като той е бил предназначен за баща му. За съжаление, бащата е получил стомашен вирус и не е имало как да присъства на двубоя на новака в английския елит.

Така се е стигнало до ситуацията, в която Брадли е видял бездомника пред стадиона и е предложил да го заведе на мач - напълно безплатно.

"Имаше няколко души, които се бяха наредили на опашка с надежда да изпадне някой върнат по-рано билет. Тогава забелязъх Гордън, който е нещо като местна легенда. Виждал съм го и преди, но никога не съм говорил с него. Приближих се и го попитах дали търси билет. Той отговори положително и просто му казах, че идва с мен", казва Брадли, цитиран от английските медии.

"Влязохме на стадиона, попяхме песни, поговорихме си за футбол, а на полувремето му взех чаша топъл чай", допълни Брадли.

Ето и тяхна снимка от стадиона:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички