Тотнъм със сериозна заявка на трансферния пазар, иска играч на Реал Мадрид


Тотнъм със сериозна заявка на трансферния пазар, иска играч на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2277 0

Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио все по-често е спряган към изхода на "Сантяго Бернабеу". Според испанския Marca aнглийският Тотнъм има амбициите да привлече в редиците си крилото на "белите".

Мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино не направи нито един входящ трансфер през лятото, но подобно на миналия сезон, когато взе Лукас Моура през януари, ще опита да купи флангови футболист по време на зимната пауза. Аржентинецът се е спрял именно на Асенсио, който все още не успява да си извоюва твърдо титулярно място в състава на Реал.

Според мадридското издание Флорентино Перес е склонен да се раздели с играча, но при условие, че има клауза за обратно откупуване в договора му. В същото време самият Асенсио не бил склонен да напусне Мадрид точно сега, когато Кристиано Роналдо го няма и може да се докаже като ключов играч. "Неговата единствена цел е да успее в Реал Мадрид", пише още изданието. 

Една от големите цели на Реал Мадрид през последната година - Еден Азар, пък отново намекна за такъв трансфер - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички