Тотнъм си хареса халф на Рома


Тотнъм си хареса халф на Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

838 0

Отборът на Тотнъм има намерение да привлече нови играчи през зимния трансферен прозорец. „Шпорите“ започнаха сезона по кошмарен начин и се намират едва на 14-тото място в Английската Висша лига. Затова ще се налага през януари Даниел Леви да развързва кесията и да докара на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ необходимите на Маурисио Почетино играчи.

Един от основните играчи на Спърс през последните години Кристиан Ериксен най-вероятно ще напусне клуба в един от следващите трансферни прозорци. Затова Тотнъм вече се подготвя за периода без датчанина, като счита халфът на Рома Лоренцо Пелегрини за един от потенциалните заместници на Ериксен в тима. 23-годишният Пелегрини кара своя трети сезон на Олимпико, след като пристигна от Сасуоло през 2017г. и бързо се наложи като титуляр в тима. За да си осигурят услугите му, Тотнъм ще трябва да платят над 40 милиона евро за младия италиански полузащитник.

Пелегрини не е единственият набелязан за трансфер в Тотнъм, ето кой бивш играч от Премиър лийг ще се опитат да вземат Спърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички