Тотнъм буксува в Англия - записа пети мач без победа в първенството


Тотнъм буксува в Англия - записа пети мач без победа в първенството
Снимка: Getty Images/Guliver

906 0

Тотнъм продължи с неубедителното си представяне във Висшата английска лига, след като на свой терен завърши наравно с Шефийлд Юнайтед. "Шпорите" откриха в 58' чрез Хюн Мин Сон, а гостите изравниха 20 минути по-късно чрез Джордж Бълдок. Между двете попадения имаше още едно за Шефийлд, но то бе отменено заради засада.

Това бе пети пореден мач без победа за "шпорите" и равенството ги прати позиция по-надолу в класирането. Сега тимът на Маурисио Почетино е на двандесета позиция. Днешният им съперник пък се качи с място нагоре и вече е пети. Шефийлд няма загуба в последните си 5 мача.

През първото полувреме Шефийлд показа по-добра игра. За целите 45 минути "шпорите" не записаха точен удар във вратата на съперника, а гостите успяха да нацелят гредата. Това се случи в 30-ата минута, когато късметът спаси Тотнъм след удар на Джон Лундстрам.

Въпреки че Шефийлд не намали темпото след почивката, домакините успяха да открият резултата. Това се случи в 58', когато след грешка на бранител Хюн Мин Сон беше изведен и с чудесен завършващ удар прати топката в центъра на вратата на Хендерсон.

Само 2 минути по-късно обаче Шефийлд започна да празнува, тъй като стигна до изравнителен гол. След намесата на ВАР обаче той бе отменен. В ситуацията системата показа, че, макар и със сантиметри, Лундстрам е бил в засада. Иначе попадението бе на МакГолдрик.

Гостите все пак успяха да изравнят - в 78' МакГолдрик асистира на Джордж Бълдок, чийто диагонален удар премина покрай смаяния Гасанига. И тук трябваше да се намесва ВАР, но този път видеореферът показа, че попадението е редовно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички