Страх разтресе Манчестър - Гуардиола продава двете най-големи звезди на тима


Страх разтресе Манчестър - Гуардиола продава двете най-големи звезди на тима
Снимка: Guliver/GettyImages

2953 0

Едва ли някога феновете на футбола са очаквали Манчестър Сити да продаде Серхио Агуеро, освен ако самият играч не поиска да напусне "Етихад". До съвсем друга информация обаче са се добрали журналистите на "Mirror" - английският таблоид твърди, че именно с Агуеро ще започне чистката на Хосеп Гуардиола след края на сезона в Англия.

Испанският специалист остави аржентинеца на пейката в двубоя срещу Барселона (загуба с 0:4 на "Камп Ноу"), като след срещата обяви, че това е тактическо решение. Самото обяснение беше странно, тъй като Агуеро е сред профила футболисти, които създават най-много главоболия на защитата на Барселона.

ВИДЕО: Ас на Манчестър Сити с жестока подигравка спрямо подкрепящите го фенове

Именно поради тази причина Mirror твърди, че Агуеро ще е един от първите, които ще си тръгнат през лятото. Една от причините също така е, че аржентинецът е твърде "гласен" в съблекалнята, което изобщо не е по вкуса на Пеп.

Венсан Компани, който е капитан на тима, също е в челото на списъка с играчи, които ще напуснат отбора след края на сезона. Гуардиола го остави извън групата за мача с Барселона, въпреки че белгиецът е напълно възстановен от контузия. В момента испанецът налага двойката Отаменди - Стоунс, но в първия удобен момент ще купи двама защитници и ще освободи и аржентинеца, и Компани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички