Солскяер е бесен на нападател на Юнайтед, готов е да се раздели с него


Солскяер е бесен на нападател на Юнайтед, готов е да се раздели с него
Снимка: Guliver/GettyImages

2302 0

Все по-голяма става вероятността нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал да смени клуба си през лятото. В края на януари французинът сключи нов контракт, но много скоро последва спад в играта му.

Мениджърът на "червените дяволи" Солскяер е разочарован не толкова от формата на Марсиал, колкото от отношението му към работата. Норвежкият специалист е останал крайно разстроен от несериозното поведение на Марсиал в края на миналия месец, когато на загрявката преди мача с Челси по демонстративен начин тренираше вяло. Именно заради това негово поведение Солскяр пусна през второто полувреме Алексис Санчес, а не Марсиал.

Това стана и причина френският нападател да не попадне в групата за съботния двубой с Хъдърсфийлд. Солскяр и неговата дясна ръка Майк Филън са толкова разочаровани от 23-годишния Марсиал, че сега са готови да изслушат предложения от други клубове за него, съобщава The Sun. Проблемът с Марсиал възниква в много неподходящ момент за "червените дяволи", които вече имат достатъчно главоболия - проблемът с бъдещето на Давид Де Хеа, Пол Погба и Ромелу Лукаку е по-належащ за клуба.

Междувременно клубът постави ултиматум на титулярния си вратар Давид Де Хеа. Вижте какъв в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички