Солскяер: Някои играчи ги видяхте за последен път в отбора


Солскяер: Някои играчи ги видяхте за последен път в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

2152 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предупреди, че някои от футболистите му вече са изиграли последния си мач за клуба. Снощи "червените дяволи" записаха разочароващо равенство с изпадналия от Висшата лига Хъдърсфийлд, което означава, че през следващия сезон отборът няма да участва в Шампионска лига.

Ясно е, че през лятото Солскяер не само ще привлече нови играчи, за да подсили състава си, но и ще се раздели с няколко от настоящите си футболисти.

"В момента не мога да обсъждам конкретни играчи, но е много вреоятно някои от тях да сте ги видели за последен път. Не мога да кажа, че са ме подвели. Ние сме отбор и те работят усилено. Но това е уморен отбор", заяви норвежецът, цитиран от Evening Standard.

"Ние си осигурихме шанса да попаднем в Шампионска лига, въпреки че по-рано изглеждаше, че това е невъзможно. Имахме доста шансове да се укрепим на трето или четвърто място, но не го направихме. Лига Европа, това вероятно е правилното място за нас за следващата година", допълни Солскяер. Междувременно клубът постави ултиматум на титулярния си вратар Давид Де Хеа. Вижте какъв в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички