Солскяер: Медиите водят негативна кампания срещу Погба


Солскяер: Медиите водят негативна кампания срещу Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1694 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отхвърли информациите, че Пол Погба е нещастен в клуба и иска да напусне, заявявайки, че медиите влияят негативно на френския национал. Наскоро агентът на Погба, Мино Райола, обяви пред "The Times", че 26-годишният футболист възнамерява да си тръгне от Юнайтед, а самият играч заяви по-рано в Токио, че "е дошло време за ново предизвикателство“.

Ювентус и Реал Мадрид има интерес към полузащитника и спекулациите достигнаха "червените дяволи“ и на предсезонния им лагер в Австралия преди мача с тима от местното първенство Пърт Глори в събота. Погба има още две години от настоящия си контракт с опцията за една допълнителна. Солскяер обвини медиите, че подстрекават слуховете за трансфер на французина.

"Агентите говорят непрекъснато. Както вече казах, не сме получавали до момента оферти за него от други клубове, сподели той на пресконференция в Пърт. - Това е всичко, което мога да кажа по случая. Има негативна кампания срещу Пол – той е топ играч. Истински професионалист, никога не съм имал проблеми с него, има златно сърце.“, добави норвежкият наставник.

Погба, който премина на "Олд Трафорд“ от Ювентус за рекордната тогава сума от 89 млн. паунда през август 2016, попадна в „Отбора на сезона във Висшата лига през изминалия сезон и има 31 гола в 142 мача във всички турнири. Но той разочарова феновете на клуба със своите непостоянни изяви и серия от посредствени представяния през миналия сезон, които достигнаха своята кулминация в последния кръг срещу Кардиф, когато французинът размени реплики с гневни привърженици на Юнайтед. Междувременно се появи любопитна информация за провел се разговор между треньора и играча. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички