Смразяващо: Публикуваха снимка на мъртвото тяло на Емилиано Сала

Смразяващ кадър обикаля онлайн пространството в последните часове. Снимка, на която се твърди, че е мъртвото тяло на Емилиано Сала, беше публикувана в интернет и потресе хиляди потребители на социалните мрежи. Както е известно, Сала загина в самолетна катастрофа след рекордния си трансфер от Нант в Кардиф, а тялото му беше намерено сред отломките от машината.

"Знаем за снимката, на която се твърди, че е тялото на Емилиано Сала, публикувана в социалните мрежи. Отвратени сме от това, че някой е направил подобно нещо", коментираха от полицията в Дорсет.

Разкритие: Иботсън е виновен за смъртта на Емилиано Сала

В края на януари месец самолетът на аржентинския нападател Емилиано Сала се разби в океана между Франция и Англия. Голаджията бе подписал своя до...

"Това е тежко време за семейството на Сала и не трябва да преживяват допълнителна емоционална болка от тези срамни действия на човека, публикувал това. В момента водим разследване, за да разберем кой е направил снимката и кой я е публикувал", каза още пресаташето на полицията.

Както е известно, аржентинският ас пътуваше за Острова, където да бъде представен пред феновете на Кардиф, но малкият самолет, с който той пътува, се разби, а Сала и пилотът загинаха. Само три месеца след катастрофата бащата на Сала почина след сърдечен удар.

Етикети:

Още по темата

Please select answer!