Sky Sports: Феновете на Ливърпул и Ман Юнайтед желаят един и същ играч в състава си


Sky Sports: Феновете на Ливърпул и Ман Юнайтед желаят един и същ играч в състава си
Снимка: Getty Images/Guliver

8572 0

Уважаваната английска медия "Sky Sports" проведе поредица от проучвания, в които се опита да изследва и анализира нагласите на феновете на най-големите отбори на Острова. Телевизията състави обзор на играчите, които са свързвани с топ клубовете във Висшата лига и потенциално могат да преминат в тях през летния трансферен прозорец.

"Sky Sports" остави на феновете сами да гласуват за своя фаворит, който желаят най-силно да видят в цветовете на любимия си отбор. Любопитен факт е, че феновете на Ливърпул и Манчестър Юнайтед поставят на първо място по гласове един и същ футболист - Матайс Де Лихт.

"Червените дяволи" желаят да видят сериозни рокади в своята отбрана, а освен бранителя на Аякс, феновете на клуба се надяват и на друг качествен бранител - Калиду Кулибали, който е поставен на трето място в класацията. На второ място, изненадващо или не, е Аарън Уан-Бисака от Кристъл Балас, който се подвизава като десен бранител.

Ливърпул от своя страна иска да постигне "пълно щастие" в отбрана, където Върджил ван Дайк се нуждае от по-постоянен партньор. Джо Гомес продължава да отсъства често поради контузии, докато Жоел Матип показва слабости на моменти в своята игра. Освен Матайс Де Лихт, тройката за мърсисайдци е допълнена от Тимо Вернер и Марко Асенсио, който пък е на първо място в класацията на Челси.

Междувременно се появиха информации, че Ливърпул има петима набелязани за идния летен трансферен прозорец (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички