Сити опитал всичко, за да задържи Компани в клуба, без едно...


Сити опитал всичко, за да задържи Компани в клуба, без едно...

3237 0

Манчестър Сити е направил всичко, за да задържи своя доскорошен капитан Венсан Компани, с изключение на това да му предложи нов контракт като играч. Това съобщи журналистът Сами Лий в Туитър.

"Сити опита всичко, за да задържи Компани в клуба в различни роли - треньор в първия отбор, посланик на клуба, играч на Ню Йорк Сити. Представете си, че той ще се върне един ден", написа Лий в своя профил.

Както е известно, днес стана ясно, че белгийският защитник напуска английския гранд след 11 години в клуба. Той обяви напускането си след спечелването на историческия требъл от тима на Хосеп Гуардиола. По-късно той обяви, че ще стане играещ треньор на Андерлехт за 3 години.

Компани премина в клуба от Манчестър през 2008 година и спечели с "гражданите" 12 трофеи, сред които 4 пъти титлата във Висшата лига. А кого посочи той като бъдещ свой наследник като капитан на тима вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички