Шеф в Аякс към Арсенал: Продайте Йозил и вземете Зиеш на половин цена

След изминалия сезон в Шампионска лига, логично Аякс е един от най-следените отбори в Европа. Грандовете са готови да се "избият" за звездите в тима на Ерик Тен Хаг, които стигнаха до 1/2-финал в турнира, като по пътя елиминираха шампиона от предишните три издания Реал Мадрид, както и още един фаворит в лицето на Ювентус.

Френки Де Йонг вече си уреди мечтания трансфер в Барселона, а капитанът Матайс Де Лихт е все по-близко до изхода на "Йохан Кройф Арина". Директорът в клуба и бивш играч на Арсенал Марк Овермарс разкри, че е дал любопитен съвет на лондонския гранд, като дори сподели мнението си, че Хаким Зиеш е по-добър от най-скъпоплатения играч в селекцията на Унай Емери Месут Йозил.

Най-големият входящ трансфер на Арсенал за лятото зависи от Йозил

Отборът на Арсенал не разполага с големи средства за привличането на нови играчи това лято и това е един от големите проблеми на мениджъра Унай Е...

"Изненадан съм, че около Зиеш е толкова тихо. Той направи страхотен сезон, но всички в днешно време гледат цифрите, а не работата, която се върши на терена. Моето мнение е, че Зиеш е по-добър от Йозил. Предложих на Арсенал да го продаде и да вземе Зиеш на половин цена, но от клуба официално отхвърлиха идеята ми", сподели Овермарс.

Самият Хаким Зиеш в началото на лятото пък направи любопитен коментар, като каза в кои два отбора би се радвал да продължи кариерата му. Повече по темата вижте тук.

Още по темата

Please select answer!