Сериозни проблеми в Лестър заради Манчестър Сити


Сериозни проблеми в Лестър заради Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1318 0

Драмата около Рияд Марез влияе директно върху неговите съотборници в Лестър. Крилото, което подаде за втори път в последните 6 месеца молба за трансфер, е развалило сериозно обстановката в клуба, информират медиите в Англия.

Както е известно, Манчестър Сити се опитва да вземе алжирския ас, след като Лерой Сане получи контузия, която със сигурност ще го извади от игра в следващите поне 4-5 седмици. "Гражданите" предложиха 50 милиона паунда, като са готови да платят до 60 милиона. Ръководството на Лестър обаче няма дори да преговаря за сума под 70 милиона паунда.

Това принуди Марез да подаде молба за трансфер, а съотборниците му са категорични, че повече не могат да му имат доверие. Част от тях дори са изразили надежда, че трансферът ще бъде осъществен, след като играч №1 във Висшата лига за сезон 2015/16 дори не подаде молбата си лично. Той не се появи на последната тренировка на отбора и няма да играе тази вечер за "лисиците" в мач от първенството.

През януари Лестър вече отказа една оферта за Марез, която дойде от Ливърпул. През миналото лято пък и мърсисайдци, и Арсенал се опитаха да го вземат от "Кинг Пауър Стейдиъм", но и тогава ръководството на тима отказа оферти в размер на 60 милиона паунда.

Следете всички сделки от последния ден на зимния трансферен прозорец НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички