Сари лично се е заел със задачата да привлече желания нападател


Сари лично се е заел със задачата да привлече желания нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1856 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари лично се е заел със задачата да привлече нов нападател. Италианецът иска да подсили лондончани с Гонсало Игуаин, който в момента носи екипа на Милан.

Според Sport Mediaset той е започнал да действа самостоятелно и е провел предварителни разговори с атакуващия футболист. В последните дни се заговори за размяна на Игуаин с Алваро Мората, като испанският футболист на Челси е изявил желание да продължи кариерата си на "Сан Сиро".

Именно това е накарало мениджърът сам да разговаря с аржентинеца, който, не е тайна, че му е любимец .Сари и Игуаин продължават да поддържат близки отношения. Двамата работиха заедно в Наполи преди години. От Милан се надяват последните 6 месеца от наема Игуаин да изкара в Лондон, а в замяна да взема Мората под наем с опция за откупуване.

Голмайсторът на Челси, който бележи гол след гол, но не играе на "Стамфорд Бридж", а може да реши проблемите им - ето кой е.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички