Сари е сигурен, че един от най-желаните млади играчи остава в Челси


Сари е сигурен, че един от най-желаните млади играчи остава в Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1195 0

Крилото Калъм Хъдсън-Одой ще остане в Челси и през следващия сезон, независимо от това дали преподпише с клуба или не. Това заяви мениджърът на „сините“ Маурицио Сари на пресконференция преди двубоя с Кардиф в неделя.

Хъдсън-Одой, чийто настоящ контракт изтича в края на сезона, бе свързван с трансфер в Байерн Мюнхен през януари от британските медии и според информациите в медийното пространство след това, бъдещето му извън „Стамфорд Бридж“ е все по-вероятно. "Не мога да ви кажа дали той ще подпише нов договор или не, но смятам, че той ще остане в отбора при всеки случай. Мисля, че еволюцията е правилната еволюция. Вероятно, той ще играе 30-35 мача през следващия сезон. Мисля, че с Калъм сме на верния път“, добави италианският специалист. Сари получи критики за това, че Хъдсън-Одой все още не е започвал като титуляр в първия отбор на Челси. Той има 19 мача във всички турнири за клуба през настоящата кампания, и цената му определено се вдигна след показаното срещу Чехия и Черна гора в квалификациите за Евро 2020.

"Видях националния отбор на Англия за 20-25 минути и Калъм не стартира по най-добрия начин в първите 20 минути за тима от дясно. Той компенсира от ляво, където бе наистина на висота. Но аз го познавам отлично и знам, че той предпочита да играе от лявата страна“, коментира наставникът. Сари гласува доверие през сезона на опитните Еден Азар, Педро и Уилиан в ролята на атакуващи флангови футболисти и това е малко вероятно да се промени, когато Челси гостува на Кардиф в неделя.

Междувременно преди време се появи информация, че лондончани се интересуват от привличането на звезда на Барселона. Ето и повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички