С две ключови смени Солскяер изкова 4-и пореден успех за Манчестър Юнайтед


С две ключови смени Солскяер изкова 4-и пореден успех за Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1406 0

Манчестър Юнайтед продължава да набира сериозна скорост под ръководството на временния мениджър Оле Гунар Солскяер. Бившият нападател на тима се показа като класен треньор, след като именно направените от него смени донесоха успех с 2:0 като гост на борещия се за оцеляване Нюкасъл.

Първото полувреме премина през териториално надмощие на "червените дяволи", но отборът така и не успяваше да намери път към вратата, пазена от Дубравка.

През вторите 45 минути Манчестър Юнайтед заигра на малко по-високи обороти и създаде повече положения, но ключова роля изиграха влезлите в 63' Ромелу Лукаку и Алексис Санчес.

САмо минута по-късно Рашфорд стреля силно от пряк свободен удар от около 35 метра, но право в обятията на вратаря. Дубравка обаче изпусна топката, а Лукаку успя да засече, откривайки резултата - 0:1.

В 80' при контраатака Лукаку се оказа на дясното крило. Той успя да намери Алексис Санчес в наказателното поле, а той от своя страна изведе Рашфорд сам срещу вратаря - удар и 0:2 в полза на "червените дяволи".

Това е 4-и успех в 4 мача за Оле Гунар Солскяер, а Манчестър Юнайтед вече е с 38 точки - само на 3 от Арсенал (5-о място) и 6 от Челси, който е в топ 4.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички