Рожденикът Венгер: Един ден ще разкажа на Господ как се печелят мачове


Рожденикът Венгер: Един ден ще разкажа на Господ как се печелят мачове
Снимка: Getty Images/Guliver

1420 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер навършва днес 67 години и сподели, че начинът по на празнуване зависи от изхода на двубоя срещу Мидълсбро. "Артилеристите" играят днес от 17 часа.

Венгер разкри, че се гордее от факта, че не си е взимал големи почивки. "Започнах да работя като треньор на 33 на топ ниво. Аз съм един малкото в целия свят, които не са спирали въобще. Никога не съм си взимал някакви почивки за месеци или години. Работил съм всеки ден през целия си живот, защото обичам футбола. Това, което се промени, е, че започнах сам, а сега имам отбор около отбора. Правил съм загрявките, тренировките на вратарите, всичко. Сега със сигурност няма да се справя сам със всички тези задачи”, сподели той пред The Guardian.

Всичко или нищо - Венгер обяви: Имам отбор, с който можем да спечелим титлата

Мениджърът споделя, че се страхува от мисълта, че един ден ще трябва да се откаже от футбола.

"Много е трудно да живееш целия си живот, мотивиран за следващия мач, и изведнъж това да спре и да тръгнеш на църква, например. Ако Господ съществува и един ден отида при него, той сигурно ще ме попита: „Искаш ли да дойдеш? Какво си направил през живота си?”, а аз ще му отговоря: „Опитвах се да печеля футболни мачове”. Той ще каже: „Само това ли е?”, а моят отговор ще бъде: „Не е толкова лесно, колкото изглежда”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички