Райола призна: Погба искаше в Реал, но не премина в Мадрид, защото...


Райола призна: Погба искаше в Реал, но не премина в Мадрид, защото...
Снимка: Getty Images/Guliver

4681 0

Агентът на Пол Погба - небезизвестният Мино Райола, коментира бъдещето на халфа, който активно в последно време е свързван с трансфер в Реал Мадрид. Райола призна, че испанският гранд наистина е имал интерес към звездата на Манчестър Юнайтед, който отдавна не е играл за "червените дяволи" заради контузия и здравословни проблеми.

"Пол не може да се сърди на Солскяер, защото Оле се отнасяше добре с него, когато Пол беше по-млад. Любовта и уважението, които Погба получи от Оле, предполага, че не може да се говори за никакъв гняв. Погба иска да стане успешен и щастлив, а също така иска да спечели трофеи в Манчестър Юнайтед", започна агентът, цитиран от "The Telegraph".

"Да, имаше голям интерес от Реал, но Манчестър Юнайтед отказа да пусне Пол. По този въпрос нямаше никакъв шум, тъй като работя за интересите на играча. Знаете, че други играчи могат да доведат ситуацията до крайности, но на Пол това не му харесва. Ние работим по различен начин. Реал Мадрид направи предложение за Погба, но Юнайтед го отхвърли. Съжалявам, защото смятам, че Пол е французин, докато Зидан е истинска легенда в историята на френския футбол", допълни Райола. Между другото, Ювентус също иска халфа и е готов да предложи между четирима свои играчи за него. Вижте кои са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички