Прокобата на дузпите отново закопа Ман Сити


Прокобата на дузпите отново закопа Ман Сити

1069 0

Манчестър Сити не можа да надвие Евертън като домакин в среща от 8-ия кръг на английската Висша лига, но само защото не можа да реализира цели две дузпи. "Гражданите" продължават да са на първо място в класирането с 19 точки, но вече записаха втори двубой без успех и имат еднакъв актив с Арсенал, който по същото време изстиска 3:2 като домакин на Суонси.

В 43-ата минута Кевин де Бройне изпусна първата отсъдена дузпа в мача за Сити, като се нагърби с изпълнението заради зачестилите пропуски на Серхио Агуеро. В 64-ата обаче Ромелу Лукаку отново избухна за Евертън и откри резултата на "Етихад Стейдиъм".

АРСЕНАЛ СТРЕСНА ЛУДОГОРЕЦ С ШЕСТА ПОРЕДНА ПОБЕДА

В 70-ата бе отсъдена втора дузпа в полза на домакините и този път Агуеро реши, че има право да застане зад точката. Аржентинецът обаче продължи с трагичната си статистика от 11-те метра и също изпусна.

В 72-ата минута завърналият се след изтърпяно наказание Диего Нолито все пак възстанови равенството 1:1, а до края Сити изтърваха изгодни положения за пълен обрат. Вратарят Мартен Стекеленбург пък стана едва осмия в историята на Висшата лига с две спасени дузпи в един мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички