Президентът на Байерн за звезда на Ман Сити: Ще ни излезе прекалено скъпо


Президентът на Байерн за звезда на Ман Сити: Ще ни излезе прекалено скъпо
Снимка: Getty Images/Guliver

3574 0

Президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес призна, че ще бъде трудно от финансова гледна точка клубът да купи Лерой Сане от Манчестър Сити. 23-годишният германски национал е свързван с трансфер на „Алианц Арена", защото според медийните слухове е недоволен от малкото игрово време, което получи през този сезон. Миналата седмица Хьонес потвърди за интерес от страна на Байерн, но предположи, че той може да излезе прекалено скъпо.

„Нямам точните цифри пред себе си, но мисля, че привличането на Сане би било много трудно от финансова гледна точка", заяви Хьонес пред немското списание Sport Bild. В началото на 2019 г. баварците счупиха своя трансферен рекорд за защитника на Атлетико Мадрид Лука Ернандес /80 млн. евро/ и очевидно Хьонес няма намерение клубът да дава нова подобна сума само за един играч.

Положително относно евентуална сделка се изказа селекционерът на Германия Йоаким Льов: „Ако той отиде в Байерн, би било добре за него и за националния отбор", каза Льов. Лотар Матеус също посъветва Байерн да вземе Сане: „Сигурен съм, че той ще се озове в Байерн. Обикновено, когато Ули Хьонес обяви публично, че се интересува от даден играч, той идва в Мюнхен", коментира от своята колонка в Sky Sports легендарният германец.

Междувременно стана ясно, че една от звездите на Байерн е все по-близо до трансфер във Висшата лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички