Потвърдено: Алексис пропуска мача с Юве - чака трансфер?


Потвърдено: Алексис пропуска мача с Юве - чака трансфер?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1934 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще пропусне мача срещу Ювентус от Шампионска лига. Това съобщи мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо по-рано днес.

Чилиецът пропусна и днешната тренировка на "червените". Отсъствието му не може да бъде оправдано с контузия, тъй като от клуба не са констатирали подобна новина, а някои посочват, че причината се крие зад желанието на играча да напусне отбора.

През последните седмици се заговори усилено за бъдещето на Алексис, който определено не успя да реализира потенциала си в тима на Жозе Моуриньо. Бившата звезда на Арсенал е реализирал едва четири попадения, след като акостира на "Олд Трафорд" в началото на годината.

Санчес не получава и достатъчно игрово време през настоящия сезон. Чилиецът често остава резерва, а в последния мач и равенството срещу Челси влезе в игра едва пет минути преди изтичането на редовното време.

Уважаваното британско издание "The Times" предаде през миналата седмица, че Алексис не се намира в добри отношения с мениджъра на "червените" Моуриньо и има желанието да напусне отбора. Неговият агент е на разположение за оферти от други клубове, посочва още изданието.

Алексис държи да бъде трансфериран още през идната зима, но сделката може да се отложи и за лятото, тъй като обикновено отборите са по-консервативни към големи трансфери през едномесечния зимен прозорец. 

Нападателят продължава да бъде най-високоплатения играч във Висшата лига, което допълнително го обременява с очаквания при всяко негово появяване на футболния терен. От началото на сезона Алексис има само един пълен мач, което е крайно разочароващо за неговите стандарти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички