Пол Погба стана мишена на расистки обиди след пропуснатата дузпа


Пол Погба стана мишена на расистки обиди след пропуснатата дузпа
Снимка: Getty Images/Guliver

2199 0

Отборът на Манчестър Юнайтед не успя да победи Уулвърхямптън като гост в мач от втория кръг на Висшата лига, като срещата на "Молиню" завърши 1:1. Голяма роля в мача имаше Пол Погба, който изпусна дузпа през втората част, с което щеше да даде аванс на "червените дяволи" за 1:2.

След края на срещата френският национал бе нападнат в социалните мрежи от гневни фенове, които го обиждаха на расова основа. Голяма част от коментарите по-късно бяха изтрите, а не малко профили в социалната мрежа "Twitter" бяха изтрити заради проявите.

Любопитното е, че това е третият случай за по-малко от седмица, в който играч е обиждан на расова основа на Острова. В неделя нападателят на Рединг Яку Мейте се появи на терена, а в 91' застана зад топката при отсъдена дузпа, която пропусна. Подобно нещо се случи и с младата звезда на Челси Тами Абрахам, след като той също пропусна от бялата точка, а това се случи срещу Ливърпул във финала за Суперкупата на Европа.

След мача Уулвърхямптън - Манчестър Юнайтед мениджърът на гостите Оле Гунар Солскяер пък обяви кой ще изпълнява дузпите в тима му. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички