Погба пада на колене, за да го пратят в Реал Мадрид, но Юнайтед има друг план


Погба пада на колене, за да го пратят в Реал Мадрид, но Юнайтед има друг план
Снимка: Guliver/GettyImages

9084 0

Пол Погба е последната частица от пъзела на Зинедин Зидан за връщането на Реал Мадрид както на върха в Испания, така и сред абсолютните фаворити в Шампионска лига. Френският специалист има на разположение Дани Себайос, но иска силна фигура и доказано име да поведе халфовата линия на "кралете", която изглежда като слабото звено след последните 12 месеца на тима.

Реал Мадрид прави всичко по силите си, за да осигури привличането на френския национал, а тази седмица той се завръща на "Олд Трафорд", за да помоли лично ръководството на тима да го пусне в Мадрид. Крайните действия на Погба са свързани с факта, че "червените дяволи" категорично отказват да преговарят за негова продажба, пише вестник "Марка". Също така английският тим не ще и да чуе за Гарет Бейл, който в Реал предлагат, за да бъде финализирана сделката.

В последните седмици представители на Реал Мадрид неуспешно са се опитали да водят преговори за играча. Дори Мино Райола се е появявал два пъти в офисите на тима, за да настоява за трансфер, но дори не е получил среща с Ед Уудуърд или някой друг от директорите в клуба. Въпреки че много от играчите и почти всички фенове искат да видят Погба вън от отбора, ръководството не смята така и иска да задържи халфа.

Освен това в Манчестър Юнайтед не виждат смисъл да бързат, защото вярват, че Реал Мадрид няма да се откаже от играча до края на трансферния пазар в средата на август, а в отчаянието си "кралете" могат да увеличат драстично сумата, която дават за Погба - 120 милиона евро. Това обаче е нож с две остриета, тъй като Реал Мадрид има и резервен вариант за трансфер в халфовата линия (какъв е той - четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички