Погба: Имам договор с Юнайтед, но кой знае какво ще случи следващите месеци


Погба: Имам договор с Юнайтед, но кой знае какво ще случи следващите месеци
Снимка: Getty Images/Guliver

2020 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че слуховете, отвеждащи го в друг клуб няма да спрат, но не той е в основата на тези спекулации. "Не аз говоря за трансфер в друг клуб, а медиите. В момента се опитвам да се подготвя максимално добре физически, защото се завърнах късно след края на Световното първенство и все още не съм в оптимална форма. Просто искам да си върша работата на терена, не мога да контролирам това, което излиза в медийното пространство като информации относно мен", сподели френският национал. 

Коментарите, адресирани към евентуален трансфер на Погба, се породиха от негово интервю по-рано за телевизия Sky German. "Моето бъдеще е свързано с Манчестър Юнайтед, имам договор с клуба, но кой знае какво може да се случи в следващите месеци? Разбирам се с мениджъра на отбора и мога да ви уверя, че независимо от това кой е треньор, аз ще давам най-доброто от себе си за Юнайтед – това е сигурно".

Френският национал се завърна на "Олд Трафорд" след успешен четиригодишен престой в италианския шампион Ювентус за сумата от 89 млн. паунда през 2016 година. 25-годишният футболист обаче не е постоянен в изявите си с екипа на "червените дяволи" и това предизвика слуховете за евентуален негов трансфер. Той беше един от основните играчи за Франция на Мондиала в Русия по пътя към световната титла и интерес към него проявяват от бившия му клуб Ювентус и испанския гранд Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички