Почетино за Ериксен: Трябва да вземем решение


Почетино за Ериксен: Трябва да вземем решение
Снимка: Getty Images/Guliver

1214 0

Кристиан Ериксен остава фокусиран върху Тотнъм, въпреки че не спират спекулациите относно неговото бъдеще. Мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино сподели, че това не е особено добра ситуация, но Ериксен продължава да дава всичко от себе си.

"Това определено не е най-добрата ситуация нито за него, нито за никого. Не е ситуацията, в която си мислехме, че ще изпаднем, но няма смисъл да сочим с пръст, да са опитаме да оправим нещата. Това е важен играч, който има нужда от помощ. Винаги съм готов да помогна с решението, ясно ми е, че това не е лесно. Трябва да намерим най-добрият вариант за двете страни”, коментира Почетино.

Интерес към него не липсва, но така и до този момент не се стигна до сериозни преговори. До края на договора му остават 10 месеца, а през зимата ще може да свободно да преговаря с всеки тим, тъй като категорично отказва да подпише ново споразумение. Големият фаворит за подписа му е Реал Мадрид.

А какви бяха последните опити на ръководството на Тотнъм да убеди звездата си да остане в тима може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички