По пример от сър Алекс: Солскяер вече е наясно със състава си за дербитата през февруари


По пример от сър Алекс: Солскяер вече е наясно със състава си за дербитата през февруари
Снимка: Getty Images/Guliver

2607 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече е наясно със състава си за важните двубои, които предстоят през февруари. " Червените дяволи" имат в Лондон на Фулъм в събота, след което идва първият 1/8- финал с Пари Сен Жермен в Шампионска лига, сблъсък с Челси като гост за ФА къп и регионално дерби с Ливърпул на "Олд Трафорд".

Норвежкият специалист записа зашеметяващ старт на "Олд Трафорд", като има 9 успеха от 10 двубоя начело на тима. "Трябва да си готов на различни подходи за печеленето на мачове и трябва да избираш съответния състав, който да подхожда на съответния съперник", сподели мениджърът пред Sky Sports.

"Знам, че при сър Алекс Фъргюсън беше точно така. Така действах и аз начело на Молде. В Кардиф беше различно, защото в такъв отбор идва момент, в който се мъчиш да изкопчиш точка тук или точка там. Сега обаче е нужен предварителен план и мисля, че съм подготвил тима си за целия месец. Зависи и от формата им, но вече си мисля, че малко или много съм избистрил стартовите си състави", каза още Оле.

От Юнайтед вече преговарят с една от звездите си за нов договор - ето кой е играчът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички