Петима са били в злополучния хеликоптер, дъщерята на боса - сред тях


Петима са били в злополучния хеликоптер, дъщерята на боса - сред тях
Снимка: Thinkstock

1704 0

Петима души са се намирали на борда на катастрофиралия край стадиона на Лестър хеликоптер, съобщи "Ройтерс". Сред тях е собственикът на футболния клуб в града Вишай Шриваданапрабха и неговата дъщеря.

Синът на милиардера - Айавар Шриваданапрабха, който е вицепрезидент на Лестър, не е бил на борда, нито пък спортният директор на клуба Джон Рудкин. С клубния бос и дъщеря му са пътували още трима души, най-вероятно от персонала.

"Видях работници от първия отбор на Лестър, обляни в сълзи. В клуба цари тишина - хората не знаят какво да правят, плачат и просто се успокояват един друг", разказа коментаторът на "ВВС" Ян Стрингер.

Фенове на тима вече започнаха да носят цветя на стадион "Кинг Пауър", въпреки че липсва официална информация за жертви при инцидента. Има само неофициална такава, която гласи, че всички пътували с хеликоптера, са загинали.

Припомняме, че хеликоптерът, с който собственикът на Лестър обичайно се прибира в Лондон след всеки мач на тима, падна в близост до стадиона и избухна в пламъци.

Daily Mail съобщи, че Лестър е отменил днешната тренировка и е помолил Футболната асоциация на Англия да премести мача срещу Саутхемптън за Купата на Лигата, който трябва да се състои на 30 октомври.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички