ПСЖ става фаворит за Де Хеа с недостижима заплата


ПСЖ става фаворит за Де Хеа с недостижима заплата
Снимка: Getty Images/Guliver

1427 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да се превърне в най-скъпоструващият страж в света през идното лято. Испанският национал е обект на сериозен интерес от френския шампион Пари Сен Жермен. Според журналиста Джо Бърнстайн от Mail парижани са готови да предложат четиригодишен договор на Де Хеа, в който той ще получава по 15.5 млн. на година.

Преговорите между испанеца и ръководството на "червените дяволи“ за нов контракт са в застой, като това, в добавка с изтичащия му договор в края на сезона, са причини за сериозните спекулации около неговото бъдеще.

АГЕНТЪТ НА ДЕ ХЕА ВЕЧЕ ВОДИ ПРЕГОВОРИ С ДРУГ ОТБОР

"Юнайтед искат да задържат Де Хеа на "Олд Трафорд“, но наскоро Моуриньо заяви, че не е сигурен в това дали вратарят ще остане в редиците на клуба и през следващия сезон. Ювентус в момента са щастливи от формата на Войчех Шчесни, така че ПСЖ са фаворит и основен кандидат за предварителен подпис с Де Хеа още през януари“, обяви журналистът.

28-годишният страж изигра чудесен сезон през изминалата кампания, но отначалото на настоящия не е във форма, като защитата на Юнайтед допусна вече 21 гола в 13 срещи във Висшата лига. Нулевото равенство на тима в домакинството с Кристъл Палас пък бе едва втората суха мрежа през сезона за възпитаниците на Жозе Моуриньо.

От друга страна, треньорът на ПСЖ Томас Тухел ще иска да засили конкуренцията на вратарския пост в тима, след като през лятото пристигна ветеранът Джанлуиджи Буфон, а титуляр от началото на сезона е Алфонс Ареола.

В Юнайтед вече имат идея кой вратар ще привлекат, ако загубят Де Хеа. Вижте за кого става дума в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички