Оле подразни Ливърпул: Ще станем шампиони и няма да ни трябват 30 г. за това


Оле подразни Ливърпул: Ще станем шампиони и няма да ни трябват 30 г. за това
Снимка: Getty Images/Guliver

1891 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се подигра на днешния съперник на своя тим в първенството - Ливърпул. Норвежецът заяви, че кризата в неговия отбор е временна, като намекна, че последната спечелена титла в първенството на Ливърпул е отпреди 30 години - сезон 1989/90.

"Сигурен съм, че ще се върнем на водещите позиции и ще спечелим първенството. Сигурен съм, че за това няма да са ни нужни 30 години. В Манчестър Юнайтед никога не можеш да бъдеш доволен от равенство. Искам да вземем 3 точки в мача с Ливърпул", коментира Солскяер, цитиран от "Mirror".

"Нуждаем се от точки и няма значение кой е нашият противник - Ливърпул, Манчестър Сити или Брайтън. Искаме да побеждаваме. Трябва да започнем да печелим. Победа в мача с Ливърпул може да промени хода на нашия сезон. Доброто представяне и резултат може да изпълнят играчите с увереност, да подобрят настроението им", каза още младият треньор. Междувременно, се появи информация, че Манчестър Юнайтед вече преговаря с нов треньор. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички