Няма да има сделка, Лестър отказа умопомрачителна оферта от Сити за Марез


Няма да има сделка, Лестър отказа умопомрачителна оферта от Сити за Марез
Снимка: Getty Images/Gulliver

1726 0

Сделка между Манчестър Сити и Лестър за Рияд Марез няма да има, твърди Sky Sports. Според изданието "лисиците" са отхвърлили оферта на обща стойност 65 млн. паунда за алжиреца (сума плюс играч).

Първоначалната информация бе, че Сити са отправили оферта от 65 млн. паунда, като в нея са включени определена сума пари и един от играчите на Хосеп Гуардиола. Това бе четвъртата оферта на "гражданите", а поред са изпратени оферти на стойност 50, 55 и 60 милиона паунда.

Рияд Марез отказа да тренира с отбора и подаде молба за трансфер, което от своя страна провокира сериозно негодувание у съотборниците му. Част от тях дори са настояли за неговия трансфер, но явно от клуба се надяват, че може да получат и по-добра сделка. Гуардиола се надяваше, че с него ще подсили нападателната линия на отбора, след като не успя да подпише с Алексис Санчес, а преди дни загуби за около месец и Лерой Сане, който е един от най-важните играчи в състава му. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички