Ново попълнение на Тотнъм все още е много под нужното ниво


Ново попълнение на Тотнъм все още е много под нужното ниво
Снимка: Guliver/GettyImages

2254 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че новото попълнение на тима Джовани Ло Селсо все още е далеч от нужното ниво физически и не е готов да бъде титуляр в мач от Висшата лига.

"Шпорите' взеха аржентинския национал под наем от Бетис в последния ден на трансферния прозорец, като има опцията да откупят правата на 23-годишният футболист след края на сезона. Феновете на Тотнъм обаче ще трябва да почакат още, преди да видят на какво е способен Ло Селсо.

"Неговата ситуация не е лесна. Той имаше удължена почивка след Копа Америка, не е водил нормална предсезонна подготовка и не е тренирал достатъчно. След това подписа с нас след една седмица без тренировки. Сега тренира добре, но още е много далеч от това, което очакваме от него. Трябва да му дадем време. Той може би ще има шанс да помогне на отбора в определени моменти, но все още не очакваме твърде много от него. Не трябва да го натоварваме с твърде голяма отговорност, сега трябва да мисли само как да се подобрява и да се адаптира при нас. В момента, в който е във форма и заслужава да играе, той ще получи своите шансове", коментира Почетино преди двубоя с Нюкасъл в неделя.

А какъв комплимент направи Хосеп Гуардиола на Тотнъм - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички