Нова 'мода' сред футболистите


Нова 'мода' сред футболистите

5584 0

Все по-често се забелязва сред младите футболисти да изписват името, вместо фамилията на екипите си.

Младата звезда на Тотнъм Деле Али смени името на гърба на екипа си. Доскоро на него пишише 'Али", но след семейни проблеми, там вече стои "Деле".

Талантливият полузащитник изобщо не иска да говори с баща си-Кени Али и именно това е причината да смени името екипа си.

Защо Деле Али махна фамилията си от фланелката на Тотнъм?

Това е съкрушило Али-старши, който живее в САЩ и го е накарало да пропътува през океана, за да разговаря със сина си. Той дори е присъствал на мача на Тогнъм срещу Ливърпул на 27 август, но изглежда това е останало скрито за сина му.

Деле Али е приел тежко развода на родителите си и е сърдит както на баща си, така и на майка си Денис. Любопитното в случая е, че родителите на халфа са запазили приятелски взаимоотношения  помежду си въпреки развода.

Въпреки семейните раздори Деле Али откри головата си сметка  за сезона в мача срещу Стоук Сити, който 'шпорите" спечелиха с безапелационното 4-0.

ВИДЕО: Рууни и синът му се присмяха на Депай

Подобно е и положението с Мемфис Депай, който също изписва малкото си име, а не фамилията на екипа си, като причината също е конфликт с баща му.

За разлика от Деле Али, обаче футболната кариера на холандеца не върви така добре. Той е твърда резерва в Манчестър Юнайтед при Жозе Моуриньо, който е известен с това, че рядко дава шанс за изява на млади футболисти.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички