Нито един клуб не проявява интерес към Месут Йозил


Нито един клуб не проявява интерес към Месут Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

3791 0

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил вероятно ще остане в клуба и за следващия сезон, тъй като няма никакъв интерес към него, твърди Daily Mail". Заради некласирането за Шампионска лига през следващия сезон английският клуб е в влошено финансово състояние, заради което треньорът Унай Емери ще трябва да разчита на нови попълнения, само ако успее да продаде някои от сегашните си футболисти.

30-годишният Йозил е бил в трансферния списък на Арсенал, тъй като печели по 350 000 паунда седмично, но не се представя на върха на възможностите си. Клубът е бил отворен към оферти за германеца с турски произход, но към момента не са постъпили никакви предложения за него.

Контрактът на халфа с "артилеристите" е до 2021 година. Към момента Арсенал работи над трансферите на защитника Киърън Търни от Селтик и Уилям Салиба от Сент Етиен. Ако обаче не успеят да продадат свой играч, на "Емирейтс" ще трябва да се задоволят с тези попълнения. Какво каза наскоро за бъдещето му агентът на звездата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички