Най-добрият футболист на Манчестър Сити е... фен на Манчестър Юнайтед!


Най-добрият футболист на Манчестър Сити е... фен на Манчестър Юнайтед!
Снимка: Guliver/GettyImages

3604 0

Играч №1 за сезона на Манчестър Сити и бивш ас на Ливърпул - Рахийм Стърлинг, изненада феновете и на двата отбора. Оказа се, че бързоногото крило е бил привърженик на големия съперник на "червените" и градски такъв на "гражданите" - Манчестър Юнайтед.

Признанието на нападателя идва малко преди финала за ФА къп, който може да донесе безпрецедентен дубъл на английска земя. Стърлинг беше откровен за отбора на сърцето си като малък и разкри, че това е едина от причините за невероятния му жест да подари билети на стотици деца за мача срещу Брайтън за Купата.

"Може би не трябва да го казвам, особено сега, но е вярно - като малък бях луд фен на Манчестър Юнайтед! Имах и един стар екип от сезона, в който за последно бяха спечелили ФА Къп", сподели Стърлинг пред медиите и прогорови за финала през 2007 година срещу Челси.

"Да съм на стадиона в онзи финал беше невероятно. Тогава от училището ни осигуриха билети за мача и именно това ме мотивира да подаря 550 билета на деца от същото училище, които гледаха нашия полуфинал срещу Брайтън. Ако две или три деца се вдъхновят да постигнат нещо, ще съм изпълнил целта си", добави английският национал. Още повече ще ви изненада и колата, с която се придвижва Стърлинг в Манчестър (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички