На Острова: Зидан успокоява по телефона угрижения Моуриньо


На Острова: Зидан успокоява по телефона угрижения Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2951 0

Бившият мениджър на Реал Мадрид Зинедин Зидан се е обадил лично на селекционера на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, за да го успокои, че не действа зад гърба му и няма заплаха за треньорския му пост, твърди "Daily Express".

През последните седмици португалският специалист се намира в тежка ситуация, след като "червените дяволи" не се представят на ниво и претърпяха няколко тежки загуби. По-притеснителното в щаба на Моуриньо обаче е, че липсва разбирателството между треньор и играчи в съблекалните, като Моуриньо на няколко пъти навлезе в конфронтация със свои играчи.

Зидан от своя страна бе свързван именно с поста на Моуриньо и е смятан за мениджъра, който ще замести "специалния" на треньорския пост. Според медиите на Острова Зидан е искал да изясни ситуацията пред португалеца, като му е споделил, че не е обсъждал с ръководството на Юнайтед възможността да поеме отбора.

Моуриньо няма победа в последните три мача, като привържениците на "червените дяволи" трябваше да видят на "Олд Трафорд" равенство срещу новака Уулвърхемптън и отпадане от Карабао Къп след поражение от втородивизионния Дарби. В последния кръг от Висшата лига пък Юнайтед загуби като гост с 3:1 от Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички