Моуриньо взел Фред от страх, не го е искал в Юнайтед


Моуриньо взел Фред от страх, не го е искал в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2904 0

Доста любопитно разкритие направи издаието The Athletic. Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е изказал против привличането на полузащитника Фред Родригес през миналата година. Той обаче се е съгласил, тъй като е смятал, че може да не се привлече друг играч.

През лятото на 2018 година „червените дяволи” платиха солидната сума от 52 милиона паунда за бразилеца. Той обаче така и не съумя да се наложи в първия състав. Именно такова притеснение е имал и Моуриньо. Опасенията на португалския специалист, че изпълнителният директор Ед Уудуърд няма да оторизира покупка на друг халф, принудили Специалния да действа против своите чувства.

Настоящият мениджър - Оле Гунар Солскяер, също не разчита на него в момента, като наскоро обяви: "Мисля, че никой не бива да се изненадва, когато футболист, играл първо в Украйна, демонстрира трудности в началото. Ние обаче знаем, че талантът му е налице. Видяхме го към края на миналия сезон. Надяваме се сега Фред да направи още една стъпка напред”, каза Солскяер.

Очаква се през януари Юнайтед сериозно да се подсили и в атака заради головата немощ, от която страдат. Ето коя е една от големите цели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички