Моуриньо с мрачна прогноза за Кейн, може да пропусне и Евро 2020


Моуриньо с мрачна прогноза за Кейн, може да пропусне и Евро 2020
Снимка: Guliver/GettyImages

1350 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не бе в състояние да даде повече подробности за контузията на Хари Кейн и колко време ще му отнеме да се възстанови. Миналата седмица "шпорите" потвърдиха, че нападателят ще претърпи операция заради увреждане на подколяновото сухожилие на левия крак. Кейн ще е аут поне до април.

"Оптиваме се да направим най-доброто, на което сме способни. Нямаме новини за него и отговорът винаги ще бъде един и същ. Очакваме да е извън игра до средата на април, края, май месец или началото на следващия сезон. Не знам. Нямам никаква нова информация, която да ви дам", заяви не особено оптимистично Моуриньо. Това не е и никак добра новина за Англия, тъй като това лято предстои Европейско първенство.

"Смятам, че зимният трансферен пазар е странен. Понякога има възможности, понякога не. Случва се отборите да продават или да дават под наем, а понякога не са готови. Не е много лесно", допълни още той относно това дали ще привличат нови попълнения. А кой нападател може да се завърне при "шпорите" само 6 месеца, след като напусна - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички