Моуриньо поиска звездата на Интер, дава рекордна сума


Моуриньо поиска звездата на Интер, дава рекордна сума
Снимка: Getty Images/Guliver

2131 0

Манчестър Юнайтед похарчи доста сериозна сума миналото лято, за да притежава Ромелу Лукаку от Евертън. Белгиецът се отплати, след като отбеляза 27 гола във всички състезания, а през този сезон вече има три попадения в четири мача.

Формата на Лукаку е впечатляваща, но тази на другите нападатели на "червените дяволи" е притеснителна. Според аржентинското издание "Оле" Жозе Моуриньо ще направи опит да привлече голмайстора на Интер Мауро Икарди.

25-годишният нападател имаше много успешен сезон, в който вкара 29 гола в Серия А за "нерадзурите". Това обаче не бе достатъчно за националния селекционер на Аржентина Хорхе Сампаоли да го вземе на Световното в Русия, предпочитайки Агуеро и Игуаин.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НАМЕРИ ИДЕАЛНИЯ ЗАМЕСТНИК НА ПОГБА

Икарди със сигурност е един от най-добрите нападатели в света в последните години, но Интер надали ще се раздели с лека ръка със своя капитан. Единствената опция пред Моуриньо е Юнайтед да плати освобождаващата клауза на нападателя в размер на 110 мил. евро (98 мил. паунда). Това би направило Икарди най-скъпият трансфер в историята на двадесеткратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички