Моуриньо определи къде се намира Роналдо в световния футбол


Моуриньо определи къде се намира Роналдо в световния футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

3532 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изказа ласкаво по адрес на голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. Двамата португалци ще се срещнат утре на "Олд Трафорд", но от противоположни страни.

Италианският шампион гостува на "червените дяволи" в мач от Шампионска лига, а това ще бъде специален момент за Роналдо, който ще се завърне на стадиона, който го изгради като играч от световно ниво.

Моуриньо, който познава добре Кристиано от престоя на двамата в тима на Реал Мадрид, коментира представянето на португалския стрелец и го определи като "един от най-добрите играчи на всички времена".

"Той се намира на такова ниво, в което не са необходими подобни въпроси и отговори", отговори Моуриньо на въпрос относно къде се намира Роналдо в световния футбол. "Той е един от най-добрите играчи на всички времена", добави още Моу.

"Никой не може да каже нещо по-различно от това. Той е един от най-добрите в цялата история на футбола. Толкова е просто", завърши Моуриньо по време на днешната пресконференция на "червените дяволи" преди важния сблъсък срещу "старата госпожа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички