Моуриньо очаква от Юнайтед да харчи много през януари, набеляза си двама бранители


Моуриньо очаква от Юнайтед да харчи много през януари, набеляза си двама бранители
Снимка: Guliver/GettyImages

2208 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очаква от ръководството на тима да се впусне в сериозни харчове през идния януарски трансферен прозорец, за да се подсили състава, с който разполага португалеца.

"Специалния" си е набелязал двама защитници, които желае да акостират на "Олд Трафорд", твърди "ESPN". Според изданието това са бранителите Милан Шкриняр и Алесио Романьоли. Двамата защитници се подвизават съответно в съставите на Интер и Милан.

Жозе Моуриньо не успя да си осигури услугите на нито един централен защитник през лятото, въпреки че на няколко пъти посочи, че отборът се нуждае от нови играчи на тази позиция. И двамата "набелязани" от Моуриньо ще бъдат на разположение за "червените дяволи" в директните елиминации на Шампионска лига.

ОФИЦИАЛНО: ПОГБА СИ ИМА НОВ ОТБОР

За Шкриняр и Романьоли тимът на "червените" ще трябва да подготви не малка трансферна сума, като и двамата са оценявани по около 40 млн. паунда. Защитниците, подвизаващи се в италианското първенство, са на 23 години, което е добре дошло за отбора на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички